Εντυπωσιάζει και λόγω εμφάνισης και λόγω γεύσης...
Οικογενειακό μεξικάνικο φαγητό στο φούρνο.
Ο Δον Ροζάριο, εκ Σικελίας, είχε δημιουργήσει εκεί μια φωλιά για τους καλοφαγάδες.
Αντί για αλεύρι ή πατατάλευρο, σε αυτή τη συνταγή πανάρουμε το μαριναρισμένο κοτόπουλο με σουσάμι.
Ίσως το πιο δημοφιλές έδεσμα με κοτόπουλο από τη βόρεια Ινδία, όπου σερβίρεται με ψωμάκια naan και laccha, το πιάτο αυτό μαγειρεύεται κατά παράδοση σε ταντούρ (πήλινο φούρνο).