Η ιστορία του φλογερού μεξικανικού αποστάγματος και πώς θα το απολαμβάνουµε όπως του αξίζει.
Τρώμε ψάρι στο τηγάνι, αλλά όχι τηγανιτό και με άρωμα από γλυκό λευκό κρασί.
Το λικέρ σοκολάτας είναι το άλλοθι των ενηλίκων για μικρές διαφυγές από τα καθιερωμένα.
Την ετοιμάζουμε από την προηγουμένη και τη σερβίρουμε δροσερή την ημέρα της γιορτής με γιαούρτι και «φυλλαράκια» άνηθου.
Το παλιομοδίτικο, αλλά πάντα δροσερό και επίκαιρο, σφηνάκι καρπούζι γίνεται γρανίτα.
Προσθέστε τη συνταγή αυτή στα αγαπημένα σας άρθρα για να τη βρείτε εύκολα όταν θα τη χρειαστείτε για τα γιορτινά σας μαγειρέματα.
Αχ ψάρι, και τι ψάρι. Με την απλή αλλά ιδιαίτερη σάλτσα του, με την απλούστατη αλλά νοστιμότατη γαρνιτούρα του.