Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαλαμίνας και Πειραιά. Mιλήσαμε με έμπειρους και ψύχραιμους επιστήμονες, αλλά και με ανθρώπους της αγοράς, για να απαντήσουμε στο μεγάλο...
Το κρασί της εβδoμάδας!
Νόστιμο Σαββατοκύριακο με ψαράκι στο φούρνο και μελωμένες μπάμιες. Περισσότερες συνταγές για ολόκληρη την οικογένεια θα βρείτε στον Γαστρονόμο Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 11/09.
Στο άψε σβήσε ετοιμάζουμε το ψαράκι και το στολίζουμε με το πιο καλοκαιρινό, δροσερό και αρωματικό λαχανικό... την κόκκινη ντομάτα.
Μετά το μπάνιο, επιλέγουμε πού θα καθίσουμε για ψαράκι και θαλασσινά: στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στη Λούτσα, στον Ωρωπό και στο Λαύριο.
Η συνταγή αυτή γίνεται με σφυρίδα, πέρκα και γλώσσα και οι τρεις επιλογές έχουν το ίδιο πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.