Εδώ τρώνε οι Μεσσήνιοι που μένουν στην Αθήνα.
Ανοιξιάτικη ομελέτα με φρέσκα λαχανικά εποχής.
Εναλλακτικό καφενείο, μεζεδοπωλείο και μπαρ. Έχει κάτι για όλους, όλες τις ώρες.
Προτείνουμε να προτιµήσετε το καπνιστό σύγλινο και λουκάνικα µε πορτοκάλι ή µε πράσο.
Ο Άγγελος Ρέντουλας επισκέφτηκε το ιστορικό εστιατόριο του Πειραιά και δοκίμασε το μενού του νέου σεφ Ανταμ Κοντοβά.
Εχεις φάει την κλασική λαχανοσαλάτα άντε και την πολίτικη. Τι θα έλεγες για μια ζεστή με σύγλινο και πορτοκάλι όμως;
Οι ίδιοι λόγοι ισχύουν για να το κάνεις το καλοκαιρινό σου στέκι.
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.