Όλη η Ελλάδα στις Σεϋχέλλες! Προϊόντα από μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα χρησιμοποιεί στην κουζίνα του το μοντέρνο μεζεδοπωλείο-ταβέρνα, που εδώ και 2 χρόνια περίπου έχει γίνει στέκι στον Κεραμεικό.
Ο Μπιλ Κόλινς και ο Ρίκο αναζητούν τρούφες, μία ασχολία διασκεδαστική αλλά και επικερδής.
Η Κυριακή Βασσάλου κάνει το γύρο του κόσμου και γράφει για τα επτά ζαχαροπλαστεία του Παρισιού, των οποίων το κατώφλι πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε.
Πανεύκολα μπισκότα σοκολάτας ιδανικά για κάθε είδους κάλεσμα αλλά και για την καθημερινότητα.
Ένα καινούργιο μπιστρό-σοκολατερί με τραπεζάκια για να απολαύσετε επί τόπου τρούφες, ροφήματα, ροσέ και κέικ. Προσεχώς θα ξεκινήσουν σεμινάρια, μαθήματα και εκθέσεις με επίκεντρο την σοκολάτα...
Με λευκή σοκολάτα και ό,τι έμεινε από τη βασιλόπιτα φτιάχνουμε ένα γρήγορο κέρασμα.
Τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες για τα γλυκά σας και ό,τι εργαλείο μπορεί να χρειαστείτε για να τα φτιάξετε θα τα βρείτε στο κατάστημα του Στέλιου Παρλιάρου. Μαζί και μια μεγάλη γκάμα γλυκών του δημιουργού.