Εκρηκτικές «Φρούτων Γεύσεις» από την αγαπημένη μας σοκολάτα
«Εάν ήμουν σεφ, δεν θα μαγείρευα ποτέ ένα προϊόν που μπορεί να είναι καρκινογόνο, έστω κι αν οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες.»
«Γεννημένος έμπειρος» στο θέμα του φαγητού δηλώνει ο γνωστός Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης. Εχει, μάλιστα, να το λέει: οι φίλοι του τον αγαπούν και για τη μαγειρική του.
Τους ελαιώνες της Κέρκυρας τους ξέρουμε όλοι για την ομορφιά που δίνουν στο τοπίο του νησιού. Ποιος, όμως, ήξερε το κερκυραϊκό λάδι; Κανείς, γιατί ακόμη και οι ίδιοι οι παραγωγοί του θεωρούσαν ότι δεν είναι καλό. Και όμως, δύο νέοι άνθρωποι το...