Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας ή πατάτες που ψήνουμε τυλιγμένες με αλουμινόχαρτο όση ώρα ψήνεται το κουνέλι.
Να τι θα απολαύσουμε προτού ορμήξουμε στον μπακαλιάρο.
Με παραδοσιακό ελληνικό πρωινό αλλά και ένα «ψαγμένο» μενού απολαμβάνουμε ελληνική κουζίνα με θέα τον Παρθενώνα.
Νηστήσιμα αλλά νόστιμα φαγητά από τους σεφ του Γαστρονόμου για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, μαζί με συμβουλές για το πώς θα τα κάνουμε άλαδα.
Το πόσο πάει το χταπόδι με το πορτοκάλι δεν λέγεται...
Η προσθήκη ντιζονέζ στον πουρέ τον καθιστά ιδανικό συνοδευτικό για το ψητό της Κυριακής.
Όλα σε ένα ταψί και τόσο νόστιμα; Δοκιμάστε το φουρνιστό ψάρι της Νίκης Χρυσανθίδου και θα λυθεί η απορία σας.