Μπορούμε να συνοδέψουμε τις ψαρομπουκιές είτε με την αγγουροντοματα είτε με τη σάλτσα πιπεριάς.
Πικάντικη η γέμιση, αφράτο και μυρωδάτο το μείγμα του κιμά, «εξισορροπιστική» η σος μουστάρδας. Ενα ρολό-αποκάλυψη.
Το τηγάνισμα σε μπόλικο λάδι ή αλλιώς βαθύ τηγάνισμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να τηγανίσουμε πατάτες, κροκέτες (τυριά ή λαχανικά που έχουμε πανάρει σε φρυγανιά), καλαμαράκια, λαχανικά που έχουμε περάσει από κουρκούτι, κεφτεδάκια, λουκουμάδες...
Χρυσαφένιες κροκέτες ντομάτας ιδανικές για τα τραπέζια του Αυγούστου.
Τα σπιτικά κεμπάπ με κιμά κοτόπουλου είναι ότι πρέπει για να τα ετοιμάσετε και να τα φάτε μαζί με την παρέα σας σήμερα το βράδυ.
Πλούσιο φαγητό που θα χορτάσει ολόκληρη η οικογένεια.
Νόστιμα και αφράτα κεφτεδάκια με μια υπέροχα μυρωδάτη σάλτσα.
Οι ελιές Καλαμών δίνουν μια ξεχωριστή και πλούσια γεύση στα κεφτεδάκια.