Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές συχνά αναρωτιόμαστε ποιοι θα είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί με τα κρασιά που αγαπάμε ή πώς τα κρασιά μας θα αναδειχθούν από τη σωστή επιλογή φαγητού.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας!
Μεζεκλίδικο φαγητό που γίνεται πιο «οικογενειακό» με την προσθήκη των πατατών και των κολοκυθιών. Τρώγεται με τα χέρια (τα παϊδάκια) και πιρούνι (τα λαχανικά).
Από το 2012 ο σαλονικιός Χρήστος Εδιάρογλου ομορφαίνει τα καλοκαίρια στην Κω με την εκρηκτική σε γεύσεις κουζίνα του.
Ένας καφενές-προορισμός, που ουδείς γνήσιος φούντι δεν πρέπει να χάσει.
Ο Άρης Σκλαβενίτης επιλέγει το κρασί της εβδομάδας.
Ένα σουβλάκι - τρεις μπουκιές, γεμάτες αναμνήσεις.