Το εστιατόριο που εκπροσωπεί επάξια την κρητική κουζίνα στην Θεσσαλονίκη.
Ανοιξιάτικη και ελαφριά συνταγή με ψάρι της επιλογής μας.
Τις σουπιές ο πατέρας Επιφάνιος τις µαγειρεύει χωριστά σε µέτρια φωτιά µέχρι να µαλακώσουν. Από το ζουµί των σουπιών χρησιµοποιεί ένα µέρος για το µαγείρεµα των χόρτων, προσθέτοντας έτσι πόντους νοστιµιάς στο φαγητό. Χόρτα µπορούµε να...
Μια ταβέρνα που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές.
Φρούτα και λαχανικά που καλλιεργούνται αυτή την περίοδο υπαίθρια στη χώρα μας.
Σπέσιαλ φουρνιστή οσπριάδα με φρέσκα χορταρικά όπως σπανάκι, σέσκουλα και πράσα
Κατά τη διάρκεια της νηστείας όχι μόνο δεν είναι εύκολο να χάσει κανείς βάρος, αλλά στην πλειονότητα των ατόμων που νηστεύουν συμβαίνει το αντίθετο. Βασική αιτία είναι η δυσκολία τού να αισθανθούμε χορτάτοι, με συνέπεια να αυξάνουμε τις...