Λευκά, ροζέ και κόκκινα, όλα τα έχει η Κρήτη, για να ταιριάζουν με την πλούσια γαστρονομία της, με τα αρνιά και τα σαλιγκάρια της, με τις πίτες και τα έξοχα τυριά, τα γαμοπίλαφα και τους ντάκους της.
Ο Γιάννης Καραμπέτσος διατηρεί ένα από τα πιο έμπειρα ουζερί της Μυτιλήνης, αγαπημένο των οπαδών της ομάδας του Αιολικού.
Το φαγητό του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από μια ομελέτα με λαχανικά της εποχής.
Ζουμερή οσπριάδα για όλα τα γούστα.
Η πιο απλή, καλοκαιρινή μακαρονάδα! Την αρωματίζουμε με άνηθο και μαϊντανό και την απογειώνουμε με λίγο φρέσκο τζίντζερ.
Μεζεκλίδικο φαγητό που γίνεται πιο «οικογενειακό» με την προσθήκη των πατατών και των κολοκυθιών. Τρώγεται με τα χέρια (τα παϊδάκια) και πιρούνι (τα λαχανικά).
Μοντέρνα ελληνική κουζίνα σε επιμέλεια Γκίκα Ξενάκη και απόδοση Νίκου Κουτσούκου.