Ενα τριήμερο γεμάτο γεύσεις του τόπου τους έχουν οργανώσει οι «πρωτευουσιάνοι» των Κυκλάδων.
Ένας λόγος να πάμε στη Σύρο αυτό το τριήμερο είναι το φεστιβάλ τοπικής κουζίνας που διοργανώνεται για πρώτη φορά στο νησί.
Η γνωστή δημοσιογράφος μάς μιλάει για τις γαστριμαργικές της περιπέτειες και τους γκουρμέ θησαυρούς του αγαπημένου της νησιού, της Τήνου.
10 νησιά, 10 εκλεκτές ταβέρνες πάνω στο κύμα.
Η ΕΟΣ Σάμου και το μοναδικό Samos Anthemis, μπαίνουν σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού μέχρι και τις 27 Ιουλίου.
O διαγωνισμός S. Pellegrino Young Chef αποτελεί κάθε χρόνο γεγονός καθώς αναδεικνύει τους σεφ που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον. Στους ημιτελικούς συμμετέχουν φέτος και τέσσερις Έλληνες που μιλούν στον Γαστρονόμο.