Ξεχασμένη η λαχανίδα της κατοχής επανήλθε τα τελευταία χρόνια καρφιτσωμένη με αστέρια michelin, με τα χαρακτηριστικά της υπερτροφής και τα καλά της ωμοφαγίας.
Θα «κουραστείτε» να διαβάζετε για τις σπουδαίες διεθνείς βραβεύσεις των Ελλήνων ελαιοπαραγωγών. Διαβάστε όμως για να τους γνωρίσετε, να τους υποστηρίξετε αγοράζοντας το ελαιόλαδό τους. Πιστέψτε μας, δεν θα χάσετε!
Τι κοινό έχουν τα Χανιά, η Βουδαπέστη, το Παρίσι, η Μπρατισλάβα και η Βαρκελώνη;
Ποια είναι το πιο δημοφιλές πιάτο ημέρας στη Γαλλία;