
Συνταγές της στιγμής που συνοδεύουν άψογα ένα ξηρό αφρώδες κρασί.
Εντυπωσιακό, πρωτότυπο και πεντανόστιμο το φαγητό που ετοιμάζει αυτό το Σαββατοκύριακο η Ντίνα Νικολάου.
Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε αυτό το φαγητό σε ρηχή κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Εγώ θεωρώ τον φούρνο πιο βολικό το καλοκαίρι.
Τα Προϊόντα Μαριάννας της οικογένειας Καζάκη κατέκτησαν 6 βραβεία στα απαιτητικά Great Taste Awards.
Το ευγενέστερο των αποσταγμάτων οίνου κρατάει, εδώ και τρεις αιώνες, τα σκήπτρα στην κατηγορία του: στα μπράντι.
Ένα πιάτο - πλήρες γεύμα, υγιεινό, νόστιμο, και έτοιμο σε λιγότερο από 20 λεπτά!
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;