Η συμμετοχή της Δήμητρας Μπέλλου στον διαγωνισμό «Συνταγές της τελευταίας στιγμής».
Όταν φτιάχνουμε ζωμούς είναι προτιμότερο να μην τους αλατίζουμε. Έτσι δεν δημιουργείται πρόβλημα στην ποσότητα του αλατιού που βάζουμε στο φαγητό στο οποίο τους χρησιμοποιούμε.
Για τη 13η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Δημήτρη Διπλαρίδη.
Οι ζωμοί νοστιμίζουν τα φαγητά προσδίδοντάς τους βάθος γεύσης. Αν δεν έχουμε χρόνο να φτιάξουμε έναν κλασικό ζωμό, μπορούμε να ετοιμάσουμε γρήγορα στην παρασκευή τους «τσάγια» μυρωδικών. Βράζουμε, δηλαδή, στη χύρτα, μυρωδικά (φρέσκα και...
«Δεν πετάμε τίποτα» συμβουλεύουν μάγειρες και σεφ κι ένας τρόπος να το κάνουμε πράξη στην κουζίνα είναι η παρασκευή σπιτικών ζωμών. Σκληρά κοτσάνια μυρωδικών, εξωτερικά φύλλα και κοτσάνια λαχανικών, κόκκαλα από κρεατικά, κεφάλια και...
Για την 8η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η πρώτη συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαργαρίτας Αλεξανδρίδη.
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και έτοιμο για σερβίρισμα...