Για χουνκιάρ μπεγιεντί και παστουρμαδόπιτα που θα ’χεις να θυμάσαι…
Μους ή αλλιώς φράουλα αφρός στο ποτήρι.
Πρώτο πιάτο
Το αφράτο τσουρέκι σοκολάτας είναι το ιδανικό για να ξεκινήσετε τη μέρα σας όλο γλύκα.
Η Μερόπη Παπαδοπούλου βρέθηκε στην Μεντόζα της Αργεντινής, σε μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς οργανώσεις , τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις της.
O τίτλος που απένειμε ο βασιλιάς του Βελγίου στον Κωνσταντίνο Ερίνκογλου είναι Ιππότης της τάξεως του Λεοπόλδου Β’ και τον κέρδισε, όχι με το σπαθί του, αλλά με την ελληνική κουζίνα.
Τα σφακιανά καλιτσούνια που μας προτείνει η κ. Βουγιούκαλου είναι μεγαλύτερα από αυτά της υπόλοιπης Κρήτης.
Για τους λάτρεις του κοτόπουλου αυτό το κοντοσούβλι είναι η καλύτερη επιλογή για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.