Πήγαμε σε δεκάδες, δοκιμάσαμε και καταλήξαμε στα ακόλουθα.Περισσότερα παγωτά στο part 1.
Υλικά: Για τη γέμιση: 1½ φλιτζ. τσαγιού περισσεύματα από ιμάμ, σε μικρά κομμάτια, 1 φλιτζ. τσαγιού θρυμματισμένη φέτα, 1/2 φλιτζ. τριμμένο κασέρι ή άλλο κίτρινο τυρί που έχουμε στο ψυγείο, 1/2 φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό, 1 κουτ. γλυκού ξερός...
Το φαγητό αυτό έχει τον μπελά της ευρέσεως γερών κολοκυθανθών και του καθαρισμού τους ωστόσο το αποτέλεσμα μας αποζημειώνει και με το παραπάνω.
Αν μας ενοχλεί η έντονη μυρωδιά του παστουρμά, μπορούμε πολύ εύκολα να αφαιρέσουμε το τσιμένι, ξύνοντάς το με ένα μαχαίρι.
Πίτα της ανάγκης, η ελληνική cucina povera στα καλύτερά της. Χυλός με αλεύρι, αυγά, γάλα, γιαούρτι και ελάχιστο τυρί. Η σεφ την απογειώνει με μέλι και ξύσμα.