Αχ ψάρι, και τι ψάρι. Με την απλή αλλά ιδιαίτερη σάλτσα του, με την απλούστατη αλλά νοστιμότατη γαρνιτούρα του.
Συνοδεύουμε με φιλέτο κοτόπουλου ή λουκάνικα ψητά ή πουρέ πατάτας.
Ένα αλλιώτικο μπριάμ, πολύ αρωματικό και ιδιαίτερα νόστιμο.
Γαρνίρουμε με κομμάτια από μανούρι ή φέτα και απολαμβάνουμε.
Εύκολο, νόστιμο και ιδιαιτέρως αρωματικό το πιάτο που μας προτείνει ο σεφ Ανδρέας Λαγός.
Ψαρομεζέδες περιωπής σε μια όμορφη ταβέρνα στις Τζιτζιφιές.
Εκσυγχρονισμένα παραδοσιακά σε ένα νεανικό εστιατόριο στoν Κεραμεικό.
Ένα βιβλίο αφιερωμένο στην πολυαγαπημένη λιχουδιά από τη γειτονική Ιταλία.