Οινικές περιπέτειες με δόσεις δημιουργικής γαστρονομίας σε ένα κομψό εστιατόριο στην Πλάκα.
Χρησιμοποιώντας μια καλή μαγιονέζα φτιάχνουμε εν τάχει μια εξαίσια μπεαρνέζ για το μπον φιλέ μας.
Κρητική δημιουργική κουζίνα, βασισμένη σε παλιές παραδοσιακές συνταγές και υλικά από το κτήμα τους και ντόπιους παραγωγούς και κτηνοτρόφους.
Λαβράκι ή τσιπούρα στο αλάτι! Εξαίρετο πιάτο με «φυσική» νοστιμιά, αλλά, παρόλη την απλότητά του, έχει και τα μυστικά του. Το βασικότερο όλων είναι να χρησιμοποιήσουμε χονδρό αλάτι και όχι ψιλό, μαγειρικό. Υπολογίζουμε περί τα 3 κιλά...
Ενα bar-restaurant με στυλ και κινηματογραφική ατμόσφαιρα στην πλατεία Αγ. Ειρήνης.
Ατμόσφαιρα και φαγητό Νέας Υόρκης στον Πύργο των Αθηνών.