Η Αθήνα κρύβει πάντα ευχάριστες εκπλήξεις, και οι δροσερές αυλές αγαπημένων μαγαζιών είναι μία από αυτές. Όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει στα ύψη, αναζητάμε σκιερές γωνιές γεμάτες λουλούδια, δέντρα και λαχταριστές καλοκαιρινές γεύσεις. Σαν κι αυτές...
Αν θέλουμε, για έξτρα γεύση, βάζουμε λίγα αυγά ρεγκας στο ντοματένιο λαδολέμονο.
Το πιο αγαπημένο λαχανικό της ελληνικής κουζίνας πρωταγωνιστεί στα περισσότερα πιάτα του καλοκαιριού. Η γεύση τους αναδεικνύεται στο έπακρο, αν στα ποτήρια μας μπει το κρασί που τους ταιριάζει.
Απολαυστικές lager, pilsner, weiss και ale, μαζί με τα μεζεδάκια που τους ταιριάζουν.
Η Νένα Ισμυρνόγλου μάς δείχνει πώς να κάνουμε τη φάβα κεφτέδες αλλά και μια δροσερή σάλτσα ωμής ντομάτας για να τους σερβίρουμε.
Τα καπνιστά ψάρια της εταιρείας G-Fish έχουν την ποιότητα των κρυστάλλινων νερών μέσα στα οποία μεγαλώνουν και μια σπάνια νοστιμιά.