Συνοδεύουμε το κρέας με τον πρωταγωνιστή των ασιατικών τραπεζιών, το ρύζι.
Κόκορας κοκκινιστός με χειροποίητα ζυμαρικά δίπλα στο τζάκι, κρασί από τη Μαντίνεια και προτάσεις για καφέ, ψώνια και φαγητό με θέα τη χαράδρα του Λούσιου, κάτω από τη σκιά του Μαινάλου.
Το 95 % των συνταγών της Κίνας, ξεκινά ώς εξής: «Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε λίγο λάδι και σοτάρουμε το τζίντζερ με την καυτερή πιπεριά και το σκόρδο». Μήπως στην Ελλάδα δεν κάνουμε το ίδιο; «Σε μια φαρδιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και...
Αύρα ιταλική, αλλά και πίτσα με... γιαούρτι σε μια θαυμάσια πιτσαρία στη Θεσσαλονίκη.
Το ψήσιμο στη σακούλα έχει τα καλά της γάστρας, ζουμερό ψαχνό και καλοψημένο εξωτερικό.
Ενα μοντέρνο εστιατόριο με προσεγμένες κυκλαδίτικες και ελληνικές γεύσεις.