Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι: «Μαγειρεύω με μπαχαρικά». Δεκάδες μυστικά, εκατοντάδες συνδυασμοί, μοναδικές συνταγές.
Το κλασικό κυριακάτικο φαγητό, που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους, κάπως αλλιώς.
Επισκεφτήκαμε το Rockwell, ένα μαγαζί-παράδεισο για κάθε επίδοξο μάγειρα, επαγγελματία αλλά και του σπιτιού.
Εργαστήρι στην κουζίνα: ανοίγουμε ένα πανεύκολο φύλλο και φτιάχνουμε μια πίτα σκέτο λουκούμι!
Value for money, περιποιημένο ρώσικο φαγητό σε μια κομψή ταβέρνα ψηλά στην Καλλιθέα.
Γηγενής ποικιλία της θηραϊκής γης, βρισκόταν επί χρόνια στη σκιά του Ασύρτικου, των εκλεκτών Vinsanto και της πολυδυναμικής Σαντορίνης.