Καλοψημένο ψαράκι με πλούσια σάλτσα από φρέσκες ντομάτες, καρότο και αρωματικό βασιλικό.
Τι μπορεί να κάνει ο βασιλιάς της κρύας Βουργουνδίας στην καυτή Ελλάδα; Η ομάδα του «Οινοχόου» δοκιμάζει 7 Pinot Noir για να βρει την απάντηση.
Ανακαλύπτουμε την αρχαιότερη «Wine Country» της Ευρώπης, την πατρίδα του Αγιωργίτικου.
Μέρος της διατροφικής μας κουλτούρας, είναι ένα λειτουργικό φαγητό που μπορεί να αποτελέσει είτε ορεκτικό είτε κυρίως πιάτο σε ένα ελαφρύ γεύμα.
8 χρονιές Βιδιανό-Πλυτό από το Κτήμα Ρους αποδεικνύουν την αντοχή στο χρόνο και των λευκών κρασιών.
Γρήγορα και ξεκούραστα φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο και δροσερό σαγανάκι γαρίδας.
Γίναμε «ορειβάτες» και σκαρφαλώσαμε στην κορφή της γεύσης.