Παντρεύουμε τη γλύκα των σύκων με τραγανό μπέικον και τυρί για σαγανάκι σε μια χορταστική και λαχταριστή σαλάτα.
Μια ναπολιτάνικη ταβέρνα ανοίγει για πρώτη φορά την αυλή της με πιάτα αυθεντικά και καλομαγειρεμένα.
Για την 19η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαρίας Λαζάρου.
Φρέσκα όστρακα, ψάρια αλλά και κρεατικά σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο εστιατόριο της Σύρου.
Τα ζεστά θερινά βράδια η όρεξη θέλει κάτι ελαφρύ και δροσερό.
Για τη 16η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 2η συνταγή που προκρίθηκε είναι της Μαργαρίτας Ζώρζου.
Για τη 15η εβδομάδα του διαγωνισμού «Συνταγές της τελευταίας στιγμής», η 1η συνταγή που προκρίθηκε είναι του Νικολάου Ανδρέου.
Ένα στέκι για φρέσκα ζυμαρικά και απλό, ιταλικό φαγητό.