Σαλάτα με ρόκα, που τώρα στην εποχή της, είναι τρυφερή και ελαφρώς πικάντικη,
Το γαλλικό bistro του σεφ Γιώργου Ηλιού μετακόμισε στο Ψυχικό!
Στην πόλη του Πόρτο, στην όμορφη κοιλάδα του ποταμού Ντούρο, παράγεται ένα κρασί που μπαίνει στα ποτήρια μας μόλις ο καιρός αρχίζει να χαλάει.
Απολαυστικό και χορταστικό πιάτο με τα οφέλη των οσπρίων και του κοτόπουλου.
Πιάτο ημέρας που είναι έτοιμο στο άψε - σβήσε. Στα συν του η σάλτσα που μένει για να βουτήξουμε το ψωμί μας!
Σε 30' τρώμε... ψάρι στο φούρνο με μυρωδικά και ντομάτα.