Αυτό το γνωστό κλασικό πιάτο δεν πρέπει ποτέ να γίνεται υπερβολικά καυτερό.
Ένα από τα πιο διάσημα πιάτα της Ταϊλάνδης. Με απλά υλικά και ελάχιστο κόπο ετοιμάζουμε ταϊλανδέζικα γεύματα. Το Σάββατο με την Καθημερινή «Κουζίνες του κόσμου: Ταϊλάνδη».
Σε όλη την Ταϊλάνδη, μικροί πάγκοι και πωλητές με καροτσάκια ετοιμάζουν μια απίστευτη ποικιλία από σνακ. Γρήγορα και πικάντικα σνακ στο βιβλίο «Κουζίνες του κόσμου: Ταϊλάνδη» με την Καθημερινή!
Ξενυχτήσαμε, δοκιμάσαμε πολλά και καταλήξαμε στα εξής «βρώμικα» που… τρώγονται.
Τα περίφημα περσικά «χορές» συμμαγειρεύονται με λαχανικά, φρούτα και ξηρούς καρπούς.
Κλασικά ή με νέα υλικά, περίεργοι συνδυασμοί, ελληνικά προϊόντα μέσα σε σέικερ. Ο,τι καλύτερο για το φθινόπωρο.
Ανάλογα με το είδος και τον τρόπο που σερβίρονται, τα μανιτάρια «ζητούν» κόκκινο ή λευκό κρασί, σπάνια δε και μια χρονολογημένη σαμπάνια.