Καβουροσαλάτα να τη φας στο... ποτήρι!
Το αγαπημένο όλων θαλασσινό σε μια απολαυστική, εξωτική συνταγή.
Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς τους σε λιπαρά, οι ξηροί καρποί αλλοιώνονται (ταγγίζουν) όταν έρχονται σε επαφή με τον αέρα. Αν αγοράζουμε χύμα ξηρούς καρπούς, τους διατηρούμε ερμητικά κλεισμένους σε δοχεία με καλό κλείσιμο, που να τους χωρούν...
Όσοι δεν απολαμβάνουν τις καυτερές σάλτσες αλλά προτιμούν ένα πιάτο με πλούσια αρώματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν γλυκές πιπεριές.
Όταν δοκιμάσαμε την πίτσα εντυπωσιαστήκαμε καθώς παρατηρήσαμε οτι τα πιο απλά υλικά δίνουν ένα γευστικό αποτέλεσμα που κανείς δεν το περιμένει.
Πρωτότυποι μεζέδες για πικάντικες και πλούσιες μπίρες
Αυτό είναι το πιάτο-«σουξέ» του καφενείου «Ερμής» στην Μυτηλήνη.