Οι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία από σήμερα να ξεναγηθούν στα οινοποιεία, να δοκιμάσουν κρασί, εδέσματα από γνωστούς σεφ, συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Με μια χούφτα υλικά μπορούμε σε χρόνο dt να κάνουμε τις νοστιμότερες «μαγειρευτές» μπριζόλες στο τηγάνι. Αυτά και άλλα πολλά στον πρώτο Γαστρονόμο της νέας σεζόν.
Τα Προϊόντα Μαριάννας της οικογένειας Καζάκη κατέκτησαν 6 βραβεία στα απαιτητικά Great Taste Awards.
Ο δημιουργός της Οινοφόρου μιλάει για τη δική του πορεία, αλλά και για τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το ελληνικό κρασί - εντός και εκτός συνόρων.
Είναι ποικιλία δύσκολη. Χρειάζεται τις ιδανικότερες συνθήκες για να φανερώσει τις αρετές της. Οι παραγωγοί -εντός και εκτός Μακεδονίας- φαίνεται να το έχουν συνειδητοποιήσει, όπως αποδεικνύουν τα κρασιά που δοκιμάσαµε.
Όποιος παράγει ποιοτικά προϊόντα δεν φοβάται την κρίση.
Στην Άσκρη Βοιωτίας, η οικογένεια Ζαχαρία αποφάσισε να επενδύσει σε μια σπάνια ερυθρή γηγενή ποικιλία. Και δικαιώθηκε, παράγοντας κρασιά με αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά: υψηλή οξύτητα, μαλακές τανίνες και ανθεκτικότητα στο χρόνο.