Ο πρώτος «Μπάρµπα Αλέξης» άνοιξε στη Νέα Χαλκηδόνα το 1992. Τώρα έχει άλλα δύο «υποκαταστήματα», ένα στη Νέα Κηφισιά και ένα στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Μία από τις εύκολες και πεντανόστιμες συνταγές που βρίσκουμε στο περιοδικό «Ζάχαρη & Αλεύρι» που κυκλοφορεί από την Παρασκευή στα περίπτερα!
Ομάδα μαθητών Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης «ίδρυσε» μία εικονική εταιρία γεωργικών προϊόντων, που χρησιμοποιεί την ενυδρειοπονία, σαν εναλλακτική μέθοδο καλλιέργειας.
Ή άλλως πως «στο αλουμινόχαρτο»! Όπως κι αν το πείτε, η νοστιμιά εξασφαλισμένη.
Το νέο μενού του Brown’s μας συστήνει γεύσεις μοντέρνας brasserie.
Σεμινάρια για επαγγελματίες Chef, μάγειρες και ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής