Ζαγορίσια μαγειρική χωρίς πίτα δε γίνεται. Γι' αυτό ο Κώστας Τσουμάνης μας ετοίμασε αυτή τη πίτα με ξερά, ψημένα φύλλα. Όλη η γαστρονομία του Ζαγορίου σε ένα απολαυστικό αφιέρωμα στον «Γ» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή.
Στο θρυλικό έργο του Kέρουακ ο ήρωας ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής. Με μπόλικη τζαζ, ποίηση και ποτά μας μπάζει στον γοητευτικό κόσμο των beatniks. Το δικό μας On the road μας φέρνει στα αγαπημένα στέκια του κρασιού....
Ο Δήμος Θήρας βραβεύει τον Γιώργο Χατζηγιαννάκη.
Στο θρυλικό έργο του Kέρουακ ο ήρωας ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι στους αυτοκινητόδρομους της Αμερικής. Με μπόλικη τζαζ, ποίηση και ποτά μας μπάζει στον γοητευτικό κόσμο των beatniks.
Το Under The Bridge είναι ένα εστιατόριο στημένο κάτω από την γέφυρα Knippelsbro στην Κοπεγχάγη και αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά pop up του διάσημου Noma.
Γαύρος, σαρδέλα και μπαρμπούνια διεκδικούν πρωτιές στα καλοκαιρινά μας μαγειρέματα και αναζητούν το οινικό τους ταίρι.
Δροσερά, πολύχρωμα, παιχνιδιάρικα, είναι ό,τι πρέπει για να αρχίσουμε μια ανέμελη καλοκαιρινή βραδιά.
Οποιος τη θεωρεί απλή περίπτωση, απλώς δεν τη γνωρίζει αρκετά. Αλλά επειδή δεν θέλουμε να τη μάθουμε, να την πιούμε θέλουμε, παγωμένη κατά προτίμηση, στεκόμαστε μόνο σε ό,τι την κάνει περισσότερο απολαυστική.