Το σπιτικό ρολό είναι το καλύτερο! Ανοίγουμε ένα Chardonnay και απολαμβάνουμε, παρέα με οικογένεια ή φίλους.
Η Ντίνα Νικολάου μας εύχεται καλό σαββατοκύριακο με ένα κατσαρολάτο κρέας α-νε-πα-νά-λη-πτο!
Τρώγεται ως έχει, με το πιρούνι, συνοδεία ψωμιού, ή ως σάλτσα σε μακαρόνια ή ρύζι.
Θέλεις να ανοίξουμε κουβέντα ή... το (πακέτο με το) κουσκούς;
Συνηθίζουμε να τη φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο που την έφτιαχνε η μαμά μας, όμως την μπεσαμέλ μπορούμε να την παραλλάξουμε ποικιλοτρόπως, αρκεί να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη. Λ.χ. αντί για βούτυρο μπορούμε να βάλουμε ελαιόλαδο ή...
Μια τέλεια μελωμένη σάλτσα για το τέλεια ψημένο, ζουμερό κρέας μας.
Συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά (φιλέτο κοτόπουλο, μπριζόλες, ψαρονέφρι) όμως με λίγο ψωμί και ένα βραστό αυγό είναι ένα ωραιότατο βραδινό.