Μαγειρεύουμε σήμερα την κουζίνα των γιαγιάδων μας. Ένα πλούσιο αφιέρωμα με 30 ανεπανάληπτες συνταγές. Μην το χάσετε!
Η Παρασκευή Καιμακάμη - Τσούλη από τη Φλώρινα φτιάχνει χειροποίητα ζυμαρικά με πλούσια γέμιση από κιμά, μπέικον και λουκάνικο.
Το πολύ αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου και πιο σοβαρού εγκεφαλικού.
Πλούσιο πρωινό ή κυρίως γεύμα;
Η Κατερίνα Φίλη από την Κόρινθο φυλάκισε στο μπουκάλι το καλοκαίρι με ένα λικέρ βύσσινο.
Οταν ψήνουμε απλό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες, μια ωραία ιδέα είναι η εξής: Ανασηκώνουμε προσεκτικά το δέρμα του κοτόπουλου πάνω από το άνοιγμα της κοιλιάς του, εκεί δηλαδή που το δέρμα είναι παχύ, βάζουμε τα δάχτυλά μας κάτω από το δέρμα και...
Ένα θεσπέσιο αλειφώδες τυρί από την Κρήτη ζητάει την προσοχή μας.
Ανακαλύφθηκε φρούτο με το πιο έντονο μπλε χρώμα στη φύση που δεν ξεθωριάζει ποτέ.