Σουβλάκι, λεχματζούν, ισλί κιουφτά, σις ταβούκ και άλλες νοστιμιές φτιαγμένες με συνταγές εξ Αρμενίας.
Πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε...
Ο Αλέξανδρος Γιώτης γράφει ιστορικά, γαστρονομικά και άλλα νόστιμα για το νόστιμο εαρινό λαχανικό.
Τo «ανάμεικτο» ισπανικό πιλάφι σε μια εκδοχή εξπρές...
Για να διατηρηθούν οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού για περισσότερο καιρό, πρέπει να τα βάλουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Η διαδικασία είναι η εξής: Πλένουμε τα βάζα και τα καπάκια τους με καυτό νερό και τα βάζουμε ανάποδα πάνω σε μια...
Μια σαλάτα πλούσια σε πρωτεϊνες.
Για να ξεπαγώσουμε κατεψυγμένα τρόφιμα χωρίς τον κίνδυνο να αλλοιωθούν, τα αφήνουμε πρώτα να αποψυχθούν στην ψύξη και μετά τα βγάζουμε εκτός ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία περιβάλλοντος. Σε νερό αποψύχουμε μόνο προϊόντα που το νερό ήταν το...
Βυθίζουμε τα ξύλινα καλαμάκια σε κρύο νερό για περίπου μισή ώρα, προτού ετοιμάσουμε τα σουβλάκια, ώστε να μην καούν ή να ξεφλουδίσουν κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μεταλλικές σούβλες που επαναχρησιμοποιούνται.