Τσιπουρομεζέδες, φαγάκια της μαμάς και φτηνά ποτά σε μια στοά στο Σύνταγμα.
Λέμε ότι η συνταγή είναι «για 6 άτομα», όμως όρκο δεν παίρνουμε... Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας ζητήσουν διπλή μερίδα!
Πλένουμε τα φασολάκια με άφθονο κρύο νερό μόνο όταν πρόκειται να τα μαγειρέψουμε την ίδια μέρα. Σε διαφορετική περίπτωση, τα τυλίγουμε σε χαρτί κουζίνας, χωρίς να τα πλύνουμε, και τα κρατάμε στο ψυγείο. Εκεί διατηρούνται για περίπου 4-5 μέρες.
Απλούστατο σαλατοφαγητό με το κατιτίς του που το κάνει λαχταριστό...
Έχουν ανατολίτικα μπαχαρικά, σαλτσούλα για γερές «βουτιές» και όμως είναι ελαφριά. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια μερίδα σουτζουκάκια;
Τα πιο γλυκά παγάκια είναι αυτά που φτιάχνουμε με ρώγες από σταφύλια. Πλένουμε ρώγες από σταφύλια χωρίς κουκούτσια, τις στεγνώνουμε καλά σε πετσέτα και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι απλωμένες για να μην κολλήσουν η μία με την άλλη. Σκεπάζουμε με ένα...
Το ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου εξάγεται σε όλο τον κόσµο, ωφελώντας την τοπική οικονομία αλλά και τη διεθνή εικόνα της χώρας.
Έτσι το φτιάχνουν σε μερικά χωριά του Πηλίου το καλοκαίρι, έτσι θα το φτιάξουμε κι εμείς. Οι «βουτιές» στο λάδι επιβάλλονται.