Όσο το επιτρέπει ο καιρός η αυλή του εστιατορίου στον Κεραμεικό είναι ό,τι πρέπει για δείπνο. Αλλιώς περνάμε μέσα.
Ο Θεσσαλονικιός οινολόγος και συνιδιοκτήτης του Κτήματος Άλφα μάς μιλάει για τις μεγάλες εξαγωγικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες οινοποιοί σε καιρό κρίσης και εξηγεί γιατί τέλειο κρασί, ουσιαστικά, δεν υπάρχει...
Ο διακεκριμένος οινοποιός μάς δίνει τη δική του «συνταγή» της επιτυχίας και μοιράζεται όσα έμαθε από την πολύχρονη ενασχόλησή του με το αμπέλι και τον οίνο.
Με τη συμμετοχή των γνωστών σεφ Ντίνας Νικολάου, Αλέξανδρου Παπανδρέου και Γιάννη Μπαξεβάνη.
Οι οινόφιλοι θα έχουν την ευκαιρία από σήμερα να ξεναγηθούν στα οινοποιεία, να δοκιμάσουν κρασί, εδέσματα από γνωστούς σεφ, συνοδεία ζωντανής μουσικής.
Το ιστορικό καφενείο των Αθηναίων ανανεώθηκε και έγινε το πιο δημοφιλές σημείο συνάντησης στην πόλη.
Η πολυταξιδεμένη και ταλαντούχος Θεσσαλονικιά οινολόγος δίνει νέα πνοή στο επί δεκαετίες παραγνωρισμένο «εθνικό κρασί» μας.
Η οικογένεια, το «βαρύ» όνομα, η κρίση, τα στοιχήματα της νέας εποχής: ο Γιάννης και ο Στέλλιος Μπουτάρης σε μια εκ βαθέων συζήτηση.