Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας μάς μαθαίνει τα μυστικά για το καθάρισμα της αγκινάρας. Ακόμη, μας δείχνει πώς θα κάνουμε το κοτσάνι νόστιμο μεζέ.
Ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας τηγανίζει αγκινάρες και φτιάχνει μια πεντανόστιμη ομελέτα.
Με ένα μεγάλο αφιέρωμα στο φιλέτο κοτόπουλου στο τηγάνι και άλλα πολλά λαχταριστά θέματα γιορτάζουμε τα έκτα μας γενέθλια.
Γραβιέρα, αρσενικό, τσιμενοτύρι, μητάτο, βλαχοτύρι και άλλα εκλεκτά της ελληνικής τυροκομίας.