Δεν είναι μόνο η γιαουρτένια σος και τα φουντούκια που κάνουν την διαφορά, αλλά η όλη παρασκευή του φιλέτου.
Εντυπωσιακή αλλά εύκολη συνταγή με εξωτικές νότες!
Το καλύτερο finger food για μπουφέ ή ως ορεκτικό.
Ο σεφ του ξενοδοχείου NJV Athens Plaza έχει δημιουργήσει ένα απολαυστικό μενού για όλη τη Σαρακοστή, για τους επισκέπτες τους εστιατορίου The Parliament, στο Σύνταγμα.
Χρήσιμες συμβουλές για να απολαύσουμε άφοβα τα σαρακοστιανά θαλασσινά.
Μια ψευτόσουπα λαχανικών που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες.