Τα συσσίτια των Σπαρτιατών αποτελούνταν από μέλανα ζωμό, βραστό χοιρινό, κρασί, πίτα γλυκιά και ψωμί από βρόμη. Ο δε μέλας ζωμός ήταν ένα καθόλου νόστιμο φαγητό, από κρέας χοιρινό βρασμένο σε αίμα και ξίδι.
Γρήγορο και οικονομικό φαγάκι με άρωμα εξωτικό!
Ισως το ιδανικότερο φαγητό για κάλεσμα, καθώς είναι ευπαρουσίαστο και σερβίρεται εύκολα.
Η σαλάτα του καλοκαιριού που τα’ χει όλα!
Η δωδώνη σας υποδέχεται με νέες γεύσεις που ετοίμασε ο σεφ Γιάννης Αποστολάκης, που θα σας συναρπάσουν!
Ολη μέρα δίπλα στη θάλασσα, για καφέ, μεσημεριανό, δείπνο με έμφαση στο ψάρι και εμπνευσμένα κοκτέιλ.