Αν και δεν πολυδιαφημίζεται, το φαγητό στο Αθήρι είναι πραγματικά καλό, κάτι που το από-στόμα-σε-στόμα φαίνεται ότι αρκεί για να το κάνει γνωστό.
Ο σεφ προσέχει τη λεπτομέρεια και χρησιμοποιεί το διασημότερο ίσως ελληνικό προϊόν παγκοσμίως στη συνταγή του για να συνοδέψει τους κολοκυθοανθούς.
Πρόβεια παγωτά χωρίς συντηρητικά και κρέας από μικρές, ελληνικές φάρμες. Στο κρεοπωλείο της οικογένειας Ραβάνη, όλοι οι καλοί χωράνε.
O σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα.
O Γαστρονόμος γιορτάζει τα 10 χρόνια έκδοσης του με ένα συλλεκτικό τεύχος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.
Πιο νόστιμο δεν έχετε ξαναφάει...