Για να στολίσουμε παγωτά, κέικ ακόμα και κρέμες μπορούμε να φτιάξουμε σοκολατένιους κόκκους καφέ. Σε ένα μπρίκι λιώνουμε 70 γρ. κουβερτούρα και βουτάμε μέσα περίπου 20 κόκκους. Τους αφαιρούμε έναν-έναν με ένα πιρούνι και τους αφήνουμε πάνω σε...
Ετοιμάζουμε μπισκότα, κέικ και μπράουνι και τα βάζουμε σε τάπερ για τις μικρές υπογλυκαιμίες της ημέρας.
Το βουτύρωμα και το αλεύρωμα των μεταλλικών φορμών γίνεται ως εξής: Λιώνουμε λίγο βούτυρο και αλείφουμε όλη τη φόρμα ομοιόμορφα με ένα πινέλο. Τη βάζουμε στην κατάψυξη, ώστε να παγώσει λίγο το βούτυρο· με αυτόν τον τρόπο, δεν θα απορροφήσει το...
Τι είναι το Amaretto; Πώς το παρασκευάζουμε σπίτι; Με τι το συνδυάζουμε και πού το χρησιμοποιούμε;
Παράγονται από Ντεμπίνα, Μοσχάτο, Αθήρι, Ξινόμαυρο ή Αγιωργίτικο και εκπλήσσουν με την ποιότητά τους. Tα ελληνικά αφρώδη και ημιαφρώδη κρασιά τίποτα δεν έχουν να ζηλέψουν από τους ξένους «σταρ» της κατηγορίας.