Για να διατηρηθούν οι μαρμελάδες και τα γλυκά του κουταλιού για περισσότερο καιρό, πρέπει να τα βάλουμε σε αποστειρωμένα βάζα. Η διαδικασία είναι η εξής: Πλένουμε τα βάζα και τα καπάκια τους με καυτό νερό και τα βάζουμε ανάποδα πάνω σε μια...
Στο ψυγείο, μια αξιοζήλευτη ποικιλία τυριών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και στα ράφια επιλεγμένα εκλεκτά προϊόντα και λιχουδιές.
Ενα καλόγουστο παντοπωλείο στην Κέρκυρα συγκεντρώνει σπάνιες τοπικές νοστιμιές και επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, αποφεύγοντας έντεχνα την τουριστοπαγίδα του κουμ κουάτ.
Χειροποίητα ζυμαρικά φυσικής ξήρανσης και άλλες νοστιμιές από μια μικρή αλλά θαυματουργή βιοτεχνία.
Με πείσμα και πολλή προσωπική δουλειά οι γυναίκες του Μεσότοπου διαπρέπουν στην παρασκευή παραδοσιακών γλυκών και αλμυρών προϊόντων.