Σύμφωνα με τη θεωρία της οινικής εξέλιξης, πρώτα υπήρξε το «Κυπρίων Νάμα», κι ύστερα η «Κουμανδαρία» από την οποία προήλθε η εκμοντερνισμένη, ραφινάτη εκδοχή που ονομάζεται Anama
Νόστιμες ιδέες για την τελική ευθεία της μεγάλης νηστείας.
Μοντέρνα ιαπωνική κουζίνα με περουβιανές πινελιές στην Κηφισιά.
Μπορούμε να το φτιάξουμε και με τα ρεβίθια που περίσσεψαν.
Μερακλίδικη ψαροφαγία έχει το σημερινό μενού!
Ταιριάζει τέλεια με βραστά αυγά, σε πατατοσαλάτες, με σπαράγγια βραστά ή σοτέ, σε κρύα ζυμαρικά ή ρύζι.
Μεγάλη και αξιόλογη πλέον η ποικιλία ταχινιού που βρίσκουμε στην αγορά. Επιλέξαμε όσα μας αρέσουν περισσότερο.