Σαλατοφαγητό από τα λίγα! Μας αρέσει και ως κυρίως πιάτο...
Κολοκυθένια βαρκούλα γεμάτη νοστιμιά.
Χοιρινό με τα όλα του που ταιριάζει τέλεια με ένα σπυρωτό πιλαφάκι!
Κάθε μήνα οι σεφ μας δημιουργούν ολοκαίνουργιες συνταγές αποκλειστικά για τον «Γαστρονόμο». Η Νένα Ισμυρνόγλου μας συστήνει το χοιρινό ψητό και ποσέ.
Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρωματικό, μελωμένο, υπέροχο!
Μια κλασική γαλλική τεχνική αποκτά ελληνική ιθαγένεια.
Πάσχα δεν σημαίνει απαραίτητα και σούβλισμα... φτιάξτε εξαιρετικό γεμιστό ρολό στο φούρνο του σπιτιού σας και γιορτάστε!