![](images/thumbs/thumb_o29_t2379.jpg)
Η ινδική σάλτσα με κόκκινο κάρι και ο σολομός παντρεύονται σε ένα πανεύκολο, πεντανόστιμο σάντουιτς.
Και οι φακές γίνονται εξωτικοί κεφτέδες - μούρλια!
Δυνατές και ξεχωριστές, δίπλα σε εκλεκτά πιάτα -ή μόνες τους.
Ακολουθούμε τις οδηγίες της Ντίνας Νικολάου και φτιάχνουμε σε χρόνο d/t νοστιμότατη παέγια.
Το μοναδικό θηραϊκό terroir δίνει κρασιά με εκρηκτικό χαρακτήρα και αξεπέραστο στιλ.
Στρώσε το τραπέζι, το δείπνο θα είναι έτοιμο σε 20'.
Τα τελευταία τρυφερά κολοκυθάκια της σεζόν αξιοποιούνται σε μια γρήγορη μακαρονάδα.