
Δυνατές και ξεχωριστές, δίπλα σε εκλεκτά πιάτα -ή μόνες τους.
Κάνουμ ε «κλικ» στα ράφια του www.houseofwine.gr και γεμίζουμ ε το καλάθι μ ας με κρασιά και ό,τι ποτό λαχταράει η ψυχή μας.
Μια ιδιαίτερα απλή τούρτα, που όμως κερδίζει τις εντυπώσεις.
Χρησιμοποιούμε πάντοτε αντικολλητικό τηγάνι όταν ετοιμάζουμε καραμέλα (δηλαδή όταν λιώνουμε ζάχαρη, σκέτη ή με πρόσμειξη με κάποιο υγρό όπως ποτό, σιρόπι ή κρέμα γάλακτος). Κι αυτό γιατί μεγάλο μέρος της πυκνής καραμέλας μένει στο σκεύος, οπότε...
Σε μια επίσκεψή του στη χώρα μας, ο πρωτοπόρος οινοποιός της Νέας Ζηλανδίας, γνωστός για τα ιδιαίτερα λευκά κρασιά του, μας αφηγήθηκε την ιστορία του και μοιράστηκε μαζί μας το πάθος του για τη φωτογραφία.