Στο τιμόνι της Σεμέλη Οινοποιητικής, χαράσσει τη στρατηγική μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οινοπαραγωγούς μονάδες της χώρας.
Εδώ και ενάμιση αιώνα, η ίδια οικογένεια, στο ίδιο κομμάτι γης, καλλιεργεί την ίδια ποικιλία και παράγει κρασιά που αποτελούν σημείο αναφοράς. Από τον Θεόδωρο Μερκούρη ως τους αδελφούς Κανελλακόπουλους, αυτή είναι η συναρπαστική ιστορία τους.
Μπορεί ο Ιβάν ο Τρομερός να δημιούργησε το πρώτο μονοπώλιο για την παραγωγή της ήδη από το 1540, αλλά το «μικρό νερό» -όπως σημαίνει το όνομά της- έπρεπε να περιμένει αρκετούς αιώνες για να γίνει ένα από τα πιο διαδεδομένα ποτά στον κόσμο.
Η μεγαλύτερη ελληνική οινοποιία συνεχίζει το όραμα του ιδρυτή της, Ευάγγελου Τσάνταλη, και χαράσσει την πορεία της στο μέλλον, με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού, όπου οι «επιδόσεις» της είναι πραγματικά εντυπωσιακές.
Η ελληνική μπίρα που στοχεύει να εξαγοράσει το Ελληνικό χρέος βραβεύτηκε ως “Product Innovation of the Year”, στην παγκοσμίου φήμης διοργάνωση “International Beer Awards” στην Πράγα της Τσεχίας.