Το νέο μενού του Brown’s μας συστήνει γεύσεις μοντέρνας brasserie.
Σεμινάρια για επαγγελματίες Chef, μάγειρες και ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής
Μία ολοκαίνουρια ενότητα στο 19ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή το ... φαγητό!
Με τα ζουμερά μανταρίνια της εποχής ετοιμάζουμε το πιο αρωματικό κέικ για τον πρωινό καφέ μας ή το απογευματινό μας τσάι. Περισσότερα γλυκά με τα εσπεριδοειδή στο «Γ» Φεβρουαρίου στις 12/02.
Πέντε bartenders προτείνουν τα αγαπημένα τους ουίσκι, διαλέγουν ποτήρια και τρόπο σερβιρίσματος, αλλά και ιδανικό σκηνικό, ορίζοντας έτσι τα πώς και τα πού της απόλαυσης.
Ξεχάστε τις σουπιές με σπανάκι και δοκιμάστε αυτή την υπέροχη συνταγή με τα σέσκουλα! Σαρακοστιανό φαγοπότι στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου!
Στον Γαστρονόμο Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί στις 12/02.
Εxpress cheesecake! Έτοιμο σε 20'. Νόστιμο, γρήγορο και πρωτότυπο.