
Αυτή την Κυριακή ο ανανεωμένος Γαστρονόμος υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο αφιέρωμα στα κεμπάπ.
Με ταπεινά ελληνικά υλικά, οι σεφ του Γαστρονόμου δημιούργησαν εκλεκτές μικρονοστιμιές για το «κλείσιμο» της βραδιάς των βραβείων.
Αν έχουμε αναποφλοίωτα ρεβίθια και θέλουμε να βγάλουμε τις φλούδες τους (αν μας ενοχλούν ή θέλουμε να γίνουν πιο εύπεπτα και ευκολόβραστα) κάνουμε το εξής: καταρχήν βάζουμε τα ρεβίθια σε ένα μεγάλο μπολ που τιγκάρουμε με νερό. Βάζουμε μπόλικο...
Ελληνικά, εποχικά, ευφάνταστα και νόστιμα. Σ’ ένα στενό στου Μακρυγιάννη.
Αν παραλείψετε το τυρί έχετε ένα ωραιότατο νηστήσιμο πιλαφάκι, με περίσσια νοστιμιά.
Ένας «τρυφερός βλαστός» από την Κρήτη με εκλεκτά προϊόντα για το τραπέζι μας.
Στο τεύχος με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής αποδεικνύουμε πόσο νόστιμο μπορεί να είναι το μαγείρεμα στον ατμό!