Η ξινομυζήθρα Κρήτης «Κρητών παράδοση», είναι προϊόν ΠΟΠ και παράγεται από αιγοπρόβειο γάλα. Εχει υπόλευκο χρώμα, μαλακή υφή, απαλό άρωμα και ελαφρώς υπόξινη γεύση. Απαραίτητο συστατικό του κρητικού ντάκου (της κριθαροκουλούρας με την ντομάτα...
Κροκέτες μπακαλιάρου, αλιάδα αλλά και πρωτότυπες συνταγές μαζί με μυστικά για το ξαλμύρισμα του ιχθύος.
Εκλεκτά θαλασσινά στη Νέα Κηφισιά.
Στα περίπτερα με την Καθημερινή αυτής της Κυριακής 16/3.
Πρωτότυποι θαλασσινοί μεζέδες στο κλασικό πλέον στέκι των Τζιτζιφιών.
«Θερμοκηπίου;» ρωτήσαμε για τα λαχανικά. «Χωραφιού», απάντησε. «Δεν καλλιεργώ σε θερμοκήπια».
Μοντέρνος χώρος, αλλά μενού α λα παλαιά.
Τρεις συντάκτες του «γ» δοκιμάζουν τρία πιάτα από το χειμερινό μενού του Aleria.