Υλικά (για 2 άτομα): περίπου 1 μερίδα πρασόρυζο (με τα υγρά του), 1 κεσές γιαούρτι στραγγιστό, 1 κουτ. γλυκού δυόσμος ξερός, κοπανισμένος, 100 ml νερό, 1 κουτ. σούπας φουντούκια ή αμύγδαλα ή κουκουνάρια, καβουρντισμένα σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς...
Υλικά (για 4 άτομα): 1½ φλιτζ. τσαγιού πράσινη σαλάτα ή όση σας έχει μείνει (στραγγισμένη από τη σάλτσα της), 1½ φλιτζ. τσαγιού διάφορα άλλα χόρτα ή λαχανικά κομμένα (σπανάκι ή μαρούλι, μαζί με τριμμένο καρότο ή λίγο φρέσκο κρεμμύδι), 1 κουτ. γλυκού...
Η επιλογή του κρασιόυ που θα τη συνοδεύσει εξαρτάται από την προέλευση και την παλαίωσή της.
Για 4 εβδομάδες ο Γαστρονόμος και η Fuga «κερνάνε» ένα πλήρες ιταλικό δείπνο στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής.
Φρέσκα υλικά, χειροποίητη ζύμη, πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Η αγαπημένη καλοκαιρινή σαλάτα σε νέες περιπέτειες με αυγά. Ένα πλήρες γεύμα ιδανικά μετά την παραλία.
Υλικά για 1 ταψί διαμ. 22 εκ.: 2 - 3 φλιτζ. τσαγιού βρασμένο μπρόκολο ή κουνουπίδι (τα μεγάλα «μπουκετάκια» και τα πιο σκληρά κοτσάνια από το λαχανικό τα κόβουμε σε μικρότερα για να απλωθούν ομοιόμορφα στο ταψί), 150 γρ. καπνιστό μπέικον ή γαλοπούλα ή...